Could not contact registration server, please try again later.

Hi,

I am trying to register my FOP2 installation, however it presents the following error:

Could not contact registration server, please try again later. at /loader/0x1d1cd60/FOP2/License.pm line 356, <> line 1.

The server has internet access and no problem with firewall rules.

[root @ issabel tmp] # wget http://www.fop2.com
--2020-08-24 08: 28: 53-- http://www.fop2.com/
Solving www.fop2.com (www.fop2.com) ... 104.236.110.4
Connecting to www.fop2.com (www.fop2.com) | 104.236.110.4 |: 80 ... connected.
The HTTP request was sent, awaiting response ... 301 Moved Permanently
Location: https://www.fop2.com [redirecting]
--2020-08-24 08: 28: 54-- https://www.fop2.com/
Connecting to www.fop2.com (www.fop2.com) | 104.236.110.4 |: 443 ... connected.
The HTTP request was sent, waiting for a response ... 200 OK
Size: unspecified [text / html]
Saving to: “index.html”

[<=>] 28.379 --.- K / s in 0s

2020-08-24 08:28:54 (565 MB / s) - saved “index.html” [28379]

Comments

  • I have the same problem to use lisence code. Is there anyway to solve it?

  • @teleson said:
    Hi,

    I am trying to register my FOP2 installation, however it presents the following error:

    Could not contact registration server, please try again later. at /loader/0x1d1cd60/FOP2/License.pm line 356, <> line 1.

    The server has internet access and no problem with firewall rules.

    [root @ issabel tmp] # wget http://www.fop2.com
    --2020-08-24 08: 28: 53-- http://www.fop2.com/
    Solving www.fop2.com (www.fop2.com) ... 104.236.110.4
    Connecting to www.fop2.com (www.fop2.com) | 104.236.110.4 |: 80 ... connected.
    The HTTP request was sent, awaiting response ... 301 Moved Permanently
    Location: https://www.fop2.com [redirecting]
    --2020-08-24 08: 28: 54-- https://www.fop2.com/
    Connecting to www.fop2.com (www.fop2.com) | 104.236.110.4 |: 443 ... connected.
    The HTTP request was sent, waiting for a response ... 200 OK
    Size: unspecified [text / html]
    Saving to: “index.html”

    [<=>] 28.379 --.- K / s in 0s
    

    2020-08-24 08:28:54 (565 MB / s) - saved “index.html” [28379]

    I was finally able to find a solution to this problem. I have an old server that worked correctly on the above commands and connected to the registrar server without an error message. So I removed a file fop2_server from path /usr/local/fop2/ and replaced it on my new server, which had a problem. I took a test, everything worked fine and correctly, and I managed to register my license code. Of course, I suggest that you back up the fop2_server file before copying and replacing it.
    I also suggest you have the latest FOP2 version on the backup server.
    hope of success.

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file